ookami shoujo to kuro ouji

axsyv

shinohara erika adında bi kızımız var, arkadaşlarının sevgilileri var ama kızımızın yok, arkadaşlarına özendiğinden sevgilisi varmış gibi konuşuyor, yalanlar atıyor filan. bir gün arkadaşları "sevgili var diyorsun ama hiç göremedik, resmi filan yok mu, yalan mı atıyor bize" tarzında bişeyler diyorlar, o da gidip sokakta hiç tanımadığı bi yakışıklının fotoğrafını çekip ertesi gün arkadaşlarına gösteriyor. meğer çocuk okulun prenslerinden sata kyouya'ymış! erika ne yapacağını bilemiyor, yalanı ortaya çıkmasın diye gidiyor çocuğa, sevgili rolü yapmasını istiyor. çocuk kabul ediyor ama karşılığında kızdan köpeği olmasını istiyor.

erika'nın salaklıkları elbette bir shoujo klişesi olarak seride yer alıyor ama genel olarak içtenliği, duygusallığı, sevimliliği ile kendini sevdiriyor. ki çok az heroine bu özellikleriyle kendini bana sevdirmiştir, bunu da belirteyim.

kyouya'nın dehşetli kişiliği, gerçek bir bishounen oluşu, buz gibi soğuk ama bazen beklenmedik derece tatlı tavırları insanın hoşuna gidiyor. mükemmel olmasa da sevilebilecek bir adam bence. bir noktadan sonra zaten anlamaya başlıyorsunuz kyouya'yı.

neyse daha fazla uzatmayayım ilgilenenler bi bakar. çok etkileyici bir manga değil ama karakterler benim gibi düşünüp "ben olsaydım şöyle yapardım" dediğim şeyleri yaptığı için çok ısındığımı söyleyebilirim. öyle.

not: manganın adı kurt kız ve kara prens demek.
bu başlıktaki tüm girileri gör