sukitte ii na yo

suzuki san
izlediğim en süper shoujolardan biridir. 2 kere izledim. shojuolarda hep bi bölümler boyu birbirine aşık olan kız erkek el ele tutturulmaz, ne bileyim bi dizdize gösterilmez bunda 2-3 bölüm sonunda gayetten normal bir çift görüyoruz. hatta o kadar normaldir ki hani bir erkek sevgilisi olunca nasıl bir tavır sergiler net bir şekilde yansıtılmıştır. hanım kızımız fazlaca utangaçtır ama eh shoujolarda alışkınız o kadarına. kısaca deli etmeden çiftimizi beklenen sevgili moduna sokmuşlardır.
kimi ni todoke ye biraz benzer ama oldukça farklıdırlar. misal sawako korkunç görünümü sebebi ile asosyal kalmış iken bu animedeki mei daha önceden yaşamış olduğu kötü arkadaşlık deneyimleri sebebi ile kendi seçimi ile arkadaşsızdır. okulun havalı çocuğu yamato asosyal mei yi beğenir olaylar böylece gelişir.
animenin başlarında komedi unsuru yüksekken daha sonralarından romantizm ağır basar. aslında bu tür duygu değişimleri her zaman iyi olmuyor ama bu animeye uymuş. ayrıca anime moral düzeltir, bir mutluluk hissi verir. şarkılarını da oldukça çok severim. çizimleri çok çok güzel değildir ama kötü olsa bile izlenir. ayrıca animenin adı bile güzel seni seviyorum de. kyaaaa! yapma sebebi (:
mangası devam etmekte ancak şu an ingilizce çevirisi durmuş durumda. en son gördüğümde japoncadan ingilizceye çevrilmemiş 6 cilt vardı. mangasıda oldukça güzeldir ve animedeki hissi yaşatır. bu mangada üzüldüğüm tek şey shoujo olmasına rağmen mature etiketine de sahip oluşu oldu. shoujoların alıştığımız yapısından uzak bir durum bu. liseliler içinde biraz olumsuz bir örnek diyebilirim.
bu başlıktaki tüm girileri gör