great teacher onizuka

boyblue
harika bi karakter bu onizuka. başından geçmeyen kalmamış 22'sine kadar aslında. şaka gibi olayların içinden çıkıp geliyor özel bir okula, insanları etkilemesi falan harikulade. adamın olduğu yokluk seviyesi, ultimate saplığı da ayrı bir konu. ama içi pırıl pırıl herifin.

mangadaki surat çizimlerine de ayrı bir gülüyorum. "hah şimdi zıçtık" tarzı bi suraf ifadesi takınıyor onizuka çoğu zaman ve o an durum yeterince komikken zaten yarılıyorsun ekran başında. öyle bir şey.

bir de onepunch-man ile okurken denk geldi, onizuka da saitama'nın daha reealistik versiyonu ha. vücut öküz gibi, o araba o şekle gelirken hafif sıyrıklarla atlatması komedi :d

bir de onca olay falan olduktan sonra "iyi be böyle de bi gün geçti" havalarına hastayım serinin. böyle aksiyonlu hayatım olacak da, "eyw bi gün daha ölmedik, iyiyiz şükür" falan havalarında olacağım. hadi ya! :d
ya gülmekten ölür ya da o olay zincirinde ölüp giderim ya. keşke böyle aksiyon garantisi verseler bize de.

overall olarak eski bi hikaye olaraktan şimdileri keşfedip okuyorum işte. iyi şeylere böyle geç zamanlarda denk geliyorum hep. onizuka da bunlardan biri. keyifle okur izlerim bundan sonra da.
bu başlıktaki tüm girileri gör