sims 4

alovesinceforgotten
sims 3 ile kıyaslayınca, the sims serisi için bir gerileme sayılabilecek oyundur.
the sims'ten sonra, sims 2'de sayılamayacak kadar yenilik vardı. en başta cas (create a sim) ekranı inanılmaz geliştirilmişti. oyun içine eklentisiz olarak 3 kasaba eklenmişti. pek çok aile, pek çok hikaye vardı. istekler/korkular ve aspiration sistemi getirilmişti. kısacası, oyun geliştirilmişti.
sims 3'te, cas daha da geliştirildi. burç olayını bırakıp trait(yetenek) odaklı kişilik getirilmişti. simler çok daha kendine özgü olabiliyordu. vücutları sims 2 deki gibi şişman/zayıf olarak değil, kayan barlarla ayarlanıyordu.
en güzeli, en harikası; sims 3'te dışarıda yaşayan bir şehir vardı. eve kapalı değildik. hatta yönettiğimiz simler gece uyurken biz kamerayı şehirde gezdirip milletin özel hayatına burnumuzu sokabiliyorduk (kamerayı iyice yaklaştırıp pencereden milletin evinin içine bakmışlığım bile var :d hayır, röntgenci değilim. en azından gerçek hayatta :d her neyse)
peki ya sims 4? ben size söyleyim, tek ilerleme simlerin vücudu. yok mouse ile yüz ayarlıyormuşuz da, bilmem ne. ee, başka? hani simlerin boyları farklı olacaktı? "yok," dedi paşam ea, "animasyonlarda sıkıntı çıkıyor simlerin boyları farklı olunca." yok ya? mood getirmişler. aman ne büyük yenilik. mood olayı sims 2'de de vardı, sims 3'te de. sims 2yi baştan yapmışsınız be!
ea games bir efsaneyi batırma yolunda. ek paket, stuff paketi, bok paketi püsür paketi derken iyi para kazanıyorlar. işin yolunu buldular.
neyse oturdum destan gibi entry yazdım, yaram derinse demek ki. gideyim bari ben.
bu başlıktaki tüm girileri gör