superman

boyblue
ınjustice: gods among us oynarken alırsam gerçekten ortalığı trolleyeceğim karakter. gözünden lazer atan, adamı yörüngeye oturtup oradan dünyaya geri yollayan bir karakterle adam dövmek sahiden çok zevkli bir şeydi, bir de bunu 60fps ile yapmak mikimmil bir deneyim.

böyle böyle şeyler yapıp steam'e servet döktürüyorlar işte adama ._.

ayrıca kendi adına çıkan oyunları her nedendir bilinmez çok tırt oluyor bu kahramanın.

asıl değineceğim konu şu: bu kahramanın şimdilerde filmlerin antagonist'i rolünde olması çok tuhaf bir piyasa eğilimi. kahraman diyince tarife en uygun adam bu ama son zamanlarda kim zor duruma düşse bu adamdan yardım dilemez herhalde. batman var antman var at adam var kurt adam var, hepsi de karanlıklı dertli adamlar. karizmatikler hoşlar falan. bu adam? kötü. neden? diğer dertli adamlarla gönül bağı kuran sinema seyircileri ve çizgiroman okurları bu adam yavan buluyor diye. evet? beğenmediniz mi bulduğum nedeni :d

bunu sebep olarak göstermeme kanıtlarla karlı çıkabilecek insanlar olabilir ama çizgiromanların ve filmlerin gidişatını etkileyen en baştaki aktörler biziz, milletin eğilimini görüp yazmaya çizmeye; film çekmeye devam edenler de yapımcılar.

kısacası bu adamın son senelerde güme gidiyor oluşunu şahsen seyircilerden ve okurlardan başka bir şeye bağlamıyorum. bana birkaç çizgiroman serisinin 159. chapter'larını kanıt olarak gösterebilirsiniz, bence onlar sebepler değil sonuçlar aslında.
bu başlıktaki tüm girileri gör