tokyo revengers

ryukon
sürekli birbirine benzer konuları işleyen serilerden sıkılan ve farklı tarzda bir manga arayanlar için biçilmiş kaftan olan seridir. ilk bölümden itibaren sizi kendine bağlayan ve bir sonraki bölümde neler olacağını büyük bir merakla bekleten bir seri olduğunu de belirtmek isterim. özellikle benim gibi vurdulu kırdılı, gangster, çete vs. içeren serileri sevenler varsa bu seriyi hiç kaçırmasınlar ve direk okumaya başlasınlar derim. ayrıca serinin çizimleri güzel ve okuması da rahat olduğu için soluksuz bir şekilde okuyacağınızın ve vaktin nasıl geçtiğini anlamadan güncele geleceğinizin de garantisini verebilirim. özellikle çocukluğu sokaklarda geçmiş ve çocukken çok fazla kavga eden biriyseniz bu serinin sizlerde apayrı bir yeri olacağı kanaatindeyim. şayet ben seriyi beğendim ve okumaya da devam ediyorum. aranızda henüz okumamış olanlarınız varsa da okumalarını tavsiye ederim.

konusu: Takemichi Hanagaki ince duvarları olan köpek bağlasan durmayacak bir evde yaşayan ve kendinden altı yaş küçük patronu tarafından aptal yerinen konan bakirin tekidir. Haberleri izlerken, Takemichi ortaokuldaki sevgilisi Hinata Tachibana'nın öldüğünü öğrenir. Hayatındaki ilk ve son sevgilisi, azılı bir örgüt olarak bilinen Tokyo Manji Çetesi tarafından öldürülmüştür. Hayatının dibe vurduğu sırada ortaokul yıllarına zamanda on iki yıl geriye sıçrayarak geri döner!! Hinata'yı kurtarmak ve durmadan kaçtığı hayatını değiştirmek için umutsuz vaka olan yarı zamanlı işçi Takemichi, Kanto'nun en acımasız çetesinde en tepeyi hedeflemek zorundadır!! -alıntıdır-

tokyo revengers
otakuturk.net/foto

okumak için: https://serimanga.com/manga/tokyorevengers

dipnot: serinin tam ismi Tokyo卍Revengers (tokyo manji revengers)'dır. Ancak başlık ve url'de 卍 karakteri kullanılamadığı için başlık tokyo revengers şeklinde açılmıştır.
bu başlıktaki tüm girileri gör