super bowl lv

ryukon
8 şubat pazar gecesi, tsi 02.00'da başlayacak ve nfl'in 55. şampiyonunu belirleyecek olan organizasyondur. şampiyonluk maçı Kansas City Chiefs ve Tampa Bay Buccaneers arasında oynanacaktır. metallica ve the weeknd'de organizyon gecesi stadyumda konser verecektir. Ayrıca coronavirüs'den dolayı tüm dünyada insanların eve kapanması sebebiyle bir kez daha izleyici rekoru kıracağını düşündüğüm organizasyondur.

edit: 31-9'luk skor ile tampa bay buccaneers'in şampiyonluğu ile sonuçlanmıştır. tom brady, 7. kez nfl şampiyonluğu yaşamış ve 5. kez mvp seçilerek, her iki alanda da bir kez daha tarihe geçmiştir.

maç özeti:


maça değinecek olursak, baştan sonra kadar bucs üstünlüğü ile oynandı. ilk çeyrek başa başa gibi gözüksede ikinci çeyrekten itibaren bucks ipleri eline aldı ve chiefs takımına kick dışında sayı vermedi. emeklilikten dönen gronk ve yılların tecrübesi brady ikilisi çok iyi iş çıkardı. ayrıca mahomes'a da yazık oldu. adam tek başına direndi resmen ama yetmedi. son olarak bucks savunmasına da değinmeden edemeyeceğim. baba siz insan mısınız? zırhlı titanı defansa koysak öyle savunma yapamazdı. helal olsun.

maç dışında diğer etkinliklere değinecek olursak, the weeknd ve metallica gösterileri güzeldi. özellikle the weeknd'in show'u bir hayli güzeldi. söylenenlere göre 7 milyon dolarlık bir gösteriymiş. güzel para :)

the weeknd gösterisi:

metallica gösterisi:

uaçkların geçişi ve cadillac'ın reklam filmi de güzeldi.

cadillac reklam filmi:

uçakların geçişi:


son olarak bizlere kaçak yayın aratmadan super bowl izleme zevkini veren s sport'a da teşekkür ederim.
bu başlıktaki tüm girileri gör