nier automata ver1.1a

jedi mind tricks
tarou yokoo abimizin yapmış olduğu nier automata oyununun ocak 2023'te çıkacak olan animesi. seri a-1 pictures tarafından yapılacağı için oldukça merak uyandırıcı görünüyor. zira aynı stüdyonun yakın zamanda yapmış olduğu bir diğer bilim kurgu temalı seri olan 86 da oldukça kaliteliydi.

teaser 1
teaser 2
teaser 3
teaser 4

işin ilginç tarafı yayınlanan teaser'larda oyundaki müzikler kullanılmış ki oyunun müzikleri gerçekten bir şaheser olup zamanında oyuna "en iyi müzik" ödülünü kazandırmıştır. bu durum ister istemez insanı "keşke animede de oyundaki müzikler kullanılsa" düşüncesine sevk ediyor. böyle bir şey olacağını sanmıyorum ama yine de animedeki müzikleri, oyunun müziklerini de yapmış olan keiichi okabe abimizin başında bulunduğu monaca stüdyosunun yapacağını belirtmekte fayda var.

serinin yönetmenliğini ise zamanında blend s serisinin yönetmenliğini, great pretender serisinin ise yardımcı yönetmenliğini yapmış olan; bunlar haricinde de tengen toppa gurren lagann, kimi ni todoke, promare ve binbougami ga gibi serilerde de çeşitli rollerde çalışmış olan ryouji masuyama yapacak.

1. bölüm sonrası edit: olacağını sanmıyorum demiştim ama adamlar gerçekten de oyundaki müzikleri kullanmışlar, takdir edilesi bir hareket.
bu başlıktaki tüm girileri gör