red dead redemption 2'de valentine kasabası halkının tamamını öldüren adam

ryukon
kendisi benim bir arkadaşım olur. bu hareketiyle birlikte arkadaşlığımızı sorgulamama, bu çocuk ne oldu da 30 yaşına merdiven dayadığı dönemde bu hale geldi diye uzun uzun düşünmeme sebebiyet vermiştir.

kısaca anlatacak olursam; oyunun hemen başlarında ilk ödül avcılığı görevi olan doktor benedict'i yakalama görevi var. neyse bizimki gidip doktor'u yakalıyor ve valentine kasabası şerifine teslim ediyor. şerif de ödül olarak buna 50 dolar veriyor. 1 dolar 18.67tl olduğu için, 50 doları görünce bizimkinin gözü dönüyor. bizimki kendi kendine, bu bana 50 dolar verdiyse bunda daha fazlası da vardır diyor ve şerif'e sıkıyor. şerif ölünce bütün kasaba karakola hücum ediyor. bu da kapıdan girene sorgusuz sualsiz sıkıyor ve sadece 1 saat durmadan adam öldürüyor. çatışma bitince de bizimki karakoldan çıkmaya çalışıyor ama ceset yığını yüzünden dışarı çıkamıyor. bizimkisi de başlıyor ceset taşımaya. çatışma süresine yakın bir süre de ceset taşıyor. sonunda dışarı çıkıyor ama bir de bakıyor ki kasabada kimse yok. sonuç olarak valentine halkı artık kalbimizde yaşıyor.

işin daha komik tarafı, bu bizim arkadaşın oyunu ilk oynayışı ve daha oyunda 10 saati yeni doldurdu. şu an oyun böyle nereye gidecek hepimiz bunu merak ediyoruz. durumlardan haberdar edeceğim.
bu başlıktaki tüm girileri gör