ingilizce

undertakersss
Hayatım diyebiliriz bu dile :p

ekmek teknem, hayat amacımı bulmamda oldukça büyük rol oynayan dil.

seviyorum vesselam, ama öğretmenlerinden nefret ediyorum. adam gibi öğretin şunu, insanı soğutmayın -,- sırf kötü öğretmenlerden ötürü koca bir dilden soğuyor insanlar.

ayrıca biz niye İngilizce öğreniyoruz, onlar Türkçe öğrensin kadar saçma bir argüman yok. yapmayın lütfen. rica ediyorum :(
4
saprofit89 saprofit89
herhangi bir fansub ile çalışıyor musun ya da çalışmayı düşünür müsün? ^_^ yorozuya - otaku türk fansubu olduğunu hatırlatmak istedim, ingilizce ile aran varsa çevirmenlik yapabilirsin...
undertakersss undertakersss
ingilizce ile aram var derken, ingilizce üzerine okuyorum ottam her günüm onunla geçiyor zaten ^^' bir zamanlar çevirmenliği düşündüm evet, fakat ona ayırmam gereken zamanı kendime ayırmayı tercih ederim. ayrıca yorozuya'dan da haberdarım fakat gintama ile ilgili olmadığım için benim için çokta zevkli olmayacaktır. eğlenerek yaptığım bir şey olmadığı içinde ben çeviriyi yaptıktan sonra elde edeceğim sonuç ne benim için, ne de okuyucular için tatmin edici olmayacaktır.
saprofit89 saprofit89
yorozuya fansub sadece gintama yapmıyor otta, shoujo mangaların hoşuna gideceğine eminim ama tabii bu gönüllülük esasına dayandığı için daha fazla ısrar etmeyeceğim... :)
undertakersss undertakersss
yine de teşekkür ederim ottam ^^

bu başlıktaki tüm girileri gör