megurine luka

lynettebhelliom
yıllar önce cosplayini yaptığım karakter.
Sanırım ülkede yapılmış ikinci ya da üçüncü anime conventionıydı. Kafe/bar tarzı bir yerde düzenlenmişti. Benim yaptığım hali orijinal kostüm değil de just be friends klibindeki haliydi gerçi. Bir de anca öyle peruk bulabildiğim için kısa küt saçlı versiyonu olmak durumunda kalmıştım maalesef ama eğlenceliydi yine.. farklı üyelerle önceden haberleşip vocaloid ekibi oluşturup magnet, leia, matroshka falan söylemiştik sahnede. sonra o ekiptekilerin bazısı ünlü cosplayerlar oldular :') Vay be good old dayz.

6
ryukon ryukon
vay canına :o lyn-chan cosplay yapmış <.< mottam bu tam olarak ne zamandı >.>
lynettebhelliom lynettebhelliom
ehe evet *utandı* liseli lyn-chan böyle şeylerle uğraşıyordu sgddfa 2010 sonu ya da 2011 başı falan olması lazım mottam. cosplay izmir convention diye adlandırmışlardı. sonrasında ekonomi üniversitesine taşındı bi 4-5 yıl belki daha fazla daha devam etti diye biliyorum.
ryukon ryukon
vaaay lyn-chan sugoi *o* yeni bir şey daha öğrendik :) peki şarkı hangisiydi? o_o Organizsyon en son 2019'da yapıldı diye hatırlıyorum.
lynettebhelliom lynettebhelliom
şunları söylemiştik sdfdg linkler çıkmadı buradan paylaşınca dur entrye editliyim :D
ondan sonraki yıl da touhou yapmıştık.. olabilir mottam.. ata abi vardı o düzenliyordu bunları melo falanla birlikte.. üniversiteye geçtikten sonra koptum o ekipten çok takip edemedim sonrasında ne yaptılar ne ettiler çok bilemiyorum ama doğrudur yani :d
ryukon ryukon
Vay be kakkoi *o* ttouho'da var he.. eee en bildiğin coplaymışsın :o
lynettebhelliom lynettebhelliom
ihih tenks *-* valla o yolun yolcusuyduk da işte, iş güç girince araya eski bir hobi gibi kalmış oldu :')
bu başlıktaki tüm girileri gör