animeseverlerin favori hentaileri

ezaki
Şimdi efendim, Hentai önemli meseledir. (Burada ben hentai izlemem diyen arkadaşlar olacaktır. Yalan söylemeyin hepiniz izliyorsunuz be!!!!). Öncelikle hepimizin farklı zevkleri olduğunu kabul edelim. (Bazı dostlarımızın zevklerini kabul etmek her ne kadar zor olsa da) saygı önemli. Neyse efendim son dönemlerde artan yaşımızdan mütevellit eskisi kadar takip edemesek de, ettiğimiz dönemde de çıkan hentaileri izleyecek ne mezhebimiz o kadar geniş ne de midemiz kaldıracak durumda olmasa da, biz de bu batağa bir dönem düşmüştük. Gençliğimizin karanlık sayfalarında olan, daha doğrusu kalması gereken gönül verdiğimiz bir kaç seriyi burada sizler ile paylaşalım.
1- Bible Black ( Bir başyapıt )
İçinde ne ararsan var. beklediğiniz beklemediğiniz her türlü genel ve özel ( (: ) anime öğesini içinde bulabileceğiniz efsaneler efsanesi bir şaheser.
2-Overflow ( Ölümsüz bir eser )
Nispeten yeni bir seri olan bu güzide animemizde, 2 kız ve 1 erkek ten oluşan ana karakter kadrosunun başından ve aralarında geçen türlü türlü olayların konu edildiği kült bir eser
3-Miboujin Nikki
Irz düşmanı behlül strikes back arkadaşlar.

Çok saygıdeğer ve kadim dostum Ryukon tarafından verilen bu ukdeyi doldurma yazımın sonlarına gelirken, sizlerin favori hentailerini de aşağıda görmek istediğimi belirtiyor, esenlikler diliyorum. Kalın sağlıcakla.
2
saprofit89 saprofit89
Google'da arattım görsellere baktım da izlememişim bu üçünü...
ezaki ezaki
izleyin izlettirin (:
bu başlıktaki tüm girileri gör