geleneksel otta şenlikleri

saprofit89
çekilişimiz var!

başlığı görünce gaza gelin istedim, ama bu gaz boşuna değil, henüz geleneksel de değil ama belki ileride 2.sini yaparız, belli olmaz.

bir çekiliş yapmaya karar verdim, kazanana istediği herhangi bir manga serisinden 1 sayı hediye edeceğim.
Kurallar:
1) (bkz:ikinci nesil otta) olmak, ne zaman kayıt olunduğu önemli değil, sözlük profilinde bu ibare yazması yeterlidir.
2) çekilişe en az 10 kişi katılmalı, bu sayının altında katılım olursa çekiliş iptal edilebilir ya da ödül değiştirilebilir. eğer çekilişe katılımcı sayısı beklenenden fazla olursa, ödül sayısı artırılabilir; çekilişe katılan kişinin varsa referansı, çekilişten bağımsız ayrıca ödüllendirilebilir.
3) geleneksel otta şenlikleri başlığı altına, "katılıyorum" kelimesi içeren bir entry girilmesi yeterlidir, eğer varsa referans otta'yı belirtebilirsiniz.
not: entry'ler herkese açık olarak paylaşıldığından, sözlük yönetimi özelden istemedikçe, kişisel bilgilerinizi kimse ile paylaşmayınız. çekiliş nick üzerinden yapılıp sonrasında özelden diğer gereklilikler kontrol edilecektir, kendinizi ifşa etmemeniz rica olunur. ayrıca sözlük kuralları geçerlidir!
4) aktif olarak kullandığınız herhangi bir sosyal medya hesabınızdan, herkese açık olarak paylaşmak koşuluyla örneğin: ben instagram kullanmıyorum ama siz instagram'dan paylaştıysanız, bağlantıyı kontrol edebiliyor olmalıyım. bu entry (bkz:#11039) profilinizde paylaşılacak.
5) çekilişe 1 haziran 2020 saat 0.00'dan önce katılmış olmak koşulu ile muhtemel haziran ayı içinde sözlük yönetimi aracılığı ile teyit edilmek suretiyle yapılacak ve bütün masraflar sponsorumuz saprofit89 tarafından karşılanacaktır.
6) katılımcılar ya da çekilişin kazananının sahte hesap kullandığı tespit edilirse çekiliş tekrarlanabilir ya da iptal edilebilir.
7) kurallarda değişiklik yapılması durumunda, değişikliğin detayları (bkz:tekzip edilmiş entry'ler) başlığından duyurulacaktır...
1
animemeraklisiblogcu animemeraklisiblogcu
İKİNCİ NESİL OTTA MI VAR? NEEEEEE?
bu başlıktaki tüm girileri gör