2012 yılının en iyi animesi

angela sama
bende katılmayanlardanım... dayandırıldığı mantık çok heyecan verici olsa da içinde barındırması gereken dramı aktaramadığını ve dövüş sahnelerinin yetersiz kaldığını düşünüyorum... çizimi ve ana karakterleri başarılı olsa da yılın en iyisi değildi bence...
kiritokun
yılın en iyisini belirlemek bir kere saçmalık bence. en iyisi değil en iyileri belirlenebilirdi. ve sao'da bu en iyilerden birisi olabilirdi. sonuçta herkesin zevkleri farklı. yani sao 1.liği hak ediyor mu? evet, hak etmiyor mu? onada evet.
lenalee
area no kishi ve k project yarışır derim ama k project en beğendiğim anime olmuştu ve bence en iyisi odur. sword art online için de ensest olayına bağladığı için işin suyunun çıkarıldığını düşünüyorum, o yüzden en iyi animelerdendi diyemeyeceğim.
japanime
ben en çok oda nobuna no yabou , fate/zero, binbougami ga , kore wa zombie desu ka?2 ve zero no tsukaima f 'i sevmiştim. saoda iyi ama 2012 animeleri açısından gayet kaliteli bi yıldı diğer severek izlediklerimse hyouka, haiyore! nyaruko-san , accel world , sankarea, jormungand , medaka box, nisemonogatari , another , ano natsu de matteru , brave 10 , danshi koukousei no nichijou , hagure yuusha no estetica , kono naka ni hitori, imouto ga iru! ,dakara boku wa, h ga dekinai ,campione bunlar benim izleyip çok beğendiğim animeler. yani bütün bu güzel animelerin arasından sao elini kolunu sallayarak 1.liğe oturması saçma belki ilk 5e girer ona hadi neyse .

bu arada k project ve zetsuen no tempest 2013 yapımı animeler
shidorinsama
k project another veya danshikokusei no nichijou olabilir ama kurgu bakımından bence another diğerlerinden daha üstün yine de k'in ayrı bir yeri var evet